Over Stayurt

Een Yurt is een bijzondere verblijfplaats. De ronde vorm, bijzondere lichtinval en de warmte van de houtkachel zorgen voor een rustgevende en natuurlijke vibe. De yurt kan gezellig worden verwarmd met een houtkachel en voor het gemak is er ook centrale verwarming aanwezig.

Slapen

De yurt biedt slaapplaats voor 4 personen. Een tweepersoonsbed is te bereiken via een houten trap en daar slaap je letterlijk met je hoofd onder de sterren, hoe leuk is dat! De comfortabele slaapbank biedt ook nog plek voor 2 personen.

Hottub

Geniet van een avondje in je eigen hottub met zicht op de weide en de bollenvelden. De houtgestookte hottub bevat ook een gaskachel, zo is het makkelijk om het water op de juiste temperatuur te houden. Het stookhout is ook inbegrepen.

Sanitair

Alle sanitair is binnen handbereik. Binnen in de yurt is er een aangename regendouche voorzien. Ook is er een toilet aanwezig. Geen nood dus om midden in de nacht in de kou naar buiten te hoeven rennen.

Houtkachel

In de Yurt is een houtkachel aanwezig. Het brandhout hiervoor is al aanwezig in de Yurt. Het kan onbeperkt aangevuld worden vanuit de kapschuur, verderop het erf. Er is ook een CV-kachel aanwezig, zo blijft het extra warm tijdens de koudere dagen. 

Linnengoed en (bad)-handdoeken

Het bed zal vooraf aan het verblijf opgemaakt zijn. Er liggen voldoende badhanddoeken. Keukenlinnen is ook inbegrepen.

Fietsen

Bij de accommodatie zijn meerdere fietsen voor gasten en die kun je altijd gebruiken. Vraag ernaar bij de verhuurders.

Keuken

In het midden van de yurt bevindt zich de keuken met een kleine koelkast met vriezer en gasfornuis. De keuken is volledig uitgerust met de nodige keukengerei. Filterkoffie, verse thee, olie, en de basiskruiden behoren tot de standaard keukenuitrusting.

Vlonder

Op de vlonder staat een relaxt bankje met loungekussens en twee stoelen. Rondom de vlonder bevindt zich een grasveld met een houtkachel (leuk met marshmallows!) en een picknicktafel.

SOAP7

Bij het verblijf is een haar- en body zeepje van SOAP7 inbegrepen. SOAP7 zijn zeepmakers uit Groningen, die zeep maken met alleen maar natuurlijke ingrediënten!

Impressie

Reserveer vandaag nog je verblijf bij STAYURT en geniet van
een uniek verblijf.